Handla Online Män Mizuno Wave Stealth V domstolen skor SS19 Vit sRKoFC5I

  • 2206 antal i lager

Vänligen välj:

s.kr1,367  s.kr475
Spara: 65% mindre

Qty:
Fler bilder (Klicka på bilden):
Handla Online Män Mizuno Wave Stealth V domstolen skor SS19 Vit sRKoFC5I
Handla Online Män Mizuno Wave Stealth V domstolen skor SS19 Vit sRKoFC5I
Handla Online Män Mizuno Wave Stealth V domstolen skor SS19 Vit sRKoFC5I

Mizuno

Mizuno Wave Stealth 5 domstolen sko


Den senaste utvecklingen av Mizuno Wave Stealth är den våg Stealth 5 som möjliggör omedelbara och kraftfulla kursändring för komplett stealth på inomhus domstolen. Denna sko är bäst i sin klass för stabilitet och dämpning tack vare Mizuno Wave teknik.


DynamotionFit övre


Den Mizuno DynamotionFit används i övre av denna sko som är ett system som använder mycket avancerad motion capture och biomekanik-teknik. En plan har utformats specifikt av Mizuno till ingenjör skor såsom våg Stealth 4 att arbeta med din fot hela gångcykeln, att hålla fötterna i rätt riktning säkert genom hela spelet. Materialet omfattar tårna görs med Mizuno AIRmesh. Detta material tillåter en stadig luftflöde in och ut ur skon, arbetar för att hålla fötterna ventilerade för en högre nivå av komfort och andningsförmåga. En DuraShield är placerad på framsidan av skon att skydda tårna under vissa rörelser och positioner som fötterna kan placeras i domstolen.


Wave plattan mellansula


Mizuno specifika våg plattan ingår i på Wave Stealth 5 mellansula att tillhandahålla specifika mitten av foten och sidostöd och dynamisk dämpning. En anatomiskt formade, flyttbara insock används också i mellansulan för att erbjuda extra dämpning och komfort för bäraren. En avancerad, lätt stötdämpande material som kallas Sr Touch läggs till i mellansulan som absorberar stötar och håller övergången smidig och snabb på grund av dess snabba rebound egenskaper. Utöver detta ger en annan mellansula förening som kallas ap + lätta rebound och kudde hållbarhet till skon, medan U4ic, en förening som ger hög komfort och prestanda. För ventilation för skon avlägsnas värme och fukt genom en serie av kanalerna i mellansulan. Mizuno Intercool systemet fungerar för att svalka fötterna och skon själv.


Dynamotion yttersula


Den Stealth 5 yttersula är innovativt konstruerade med särskilt utformade flex grooves att förbättra stabilitet och på-domstolen agility som kallas även för Dynamotion Groove. Specifika för inomhus och domstolen sport, skon använder XG gummi, en prestationshöjande yttersula som vinner dragkraft när du behöver det mest.


 
RSS produkt Feed :: Handla Online Män Mizuno Wave Stealth V domstolen skor SS19 Vit sRKoFC5I Copyright © 2019 http://www.loveforwildlife.se/